KUIVAN SILMÄN OMEGA

Sisältää luomutyrniöljyä, mustikkauutetta ja B2-vitamiinia.

 

KUIVAN SILMÄN OMEGA

Kuivan Silmän Omega on ravintolisä, joka sisältää luomutyrniöljyä, mustikkauutetta sekä B2-vitamiinia. Tyrniöljy sekä B2-vitamiini edesauttavat silmien ja limakalvojen toimintaa (EFSA). Tyrniöljy sisältää harvinaista palmitoleiinihappoa (omega 7 rasvahappo), runsaasti C-, A- ja E-vitamiinia sekä K- ja useita B-vitamiinin muunnoksia, seitsemää eri flavonoidia, foolihappoa ja 20 eri lajia kivennäis- ja hivenainetta. Paljon tutkitun mustikkauutteen antosyaanin määrä on tuotteessa vakioitu.

SUOSITELTU VUOROKAUSIANNOS

Kuivan Silmän Omegaa kannattaa käyttää aluksi 4 kapselia päivässä noin kuukauden ajan. Oireiden helpotuttua voidaan siirtyä ylläpitävään annostukseen eli 2 kapseliin päivässä.
Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella henkilöille, joilla on verenhyytyminen heikentynyt tai jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä (mm. Marevan tai Primaspan). Samoin ennen leikkauksia on hyvä olla noin kuukausi käyttämättä Omega-valmisteita. Lisäksi henkilön, jolla on useita lääkkeitä käytössään, on syytä keskustella lääkärin kanssa ennen Kuivan Silmän Omegan käytön aloittamista. Tuote on tarkoitettu terveelle aikuiselle.
Lue lisää: Kuivan Silmän Omega -tuoteseloste.

Kuivan Silmän Omega
120 kapselia/60 kapselia
Tyrniöljy-mustikkauute-B2-vitamiinikapseli

Lue lisää: Kuivan Silmän Omega -tuoteseloste

 

 
Kuivat silmät

Lue lisää kuivista silmistä ja niiden oireista

Uutisia

Lue uusimmat artikkelit

Jälleenmyyjät

Katso lähin jälleenmyyjäsi